Bilar i Lager

BOKA SERVICE
/ REPARATION

När du bokar tid för service eller reparation tar våra servicerådgivare direkt hand om dig och din bil i våra servicerådgivningshallar. Tillsammans går ni igenom vad som behöver repareras, vilket tar ca 15 minuter.

Boka tid för däckskifte

Däckbyte

Har du råkat ut för en olycka?

Skadeverkstad

BOKA TID FÖR SERVICE & REPARATION​

VÄLJ DIN VERKSTAD​

Boka via telefon: 0455-33 66 09

Karlskrona

BOKA VIA TELEFON: 0480-42 51 06

Kalmar

BOKA TID FÖR DÄCKSKIFTE​​

Däckbyte

Du bokar enkelt online eller ring din personliga servicetekniker för att boka tid.

Har du råkat ut för en olycka?

Skadeverkstad

Välkommen till vår skadeverkstad i Karlskrona & Kalmar. Vi är auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken Ford och Mercedes

Samarbete med Sixt biluthyrning

Hyra bil

Behöver du hyrbil i samband med att din bil är hos oss? Vi samarbetar med Sixt rent a car.​

Modellgrupp

Rutinservice

Från 3 898 kr1
Från 4 870 kr2
Från 7 033 kr3

Modell EV Personbil

Servicepris

Från 3 646 kr4

Modell EV TRANSPORTBIL

RUTINSERVICE

Från 3 203 kr4

Ekonomiservice

RUTINSERVICE

Från 2 995 kr

(1) Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 1921 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

(2) Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 796 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

(3) Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 3.400 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

(4) Vid vartannat servicetillfälle tillkommer 996 kr på servicepriset på grund av att det är fler kontrollpunkter och/eller komponenter som ska bytas ut.

Reservdelar och servicelöften

Ford transportbilar

Reservdelar

Som auktoriserad säljare av Ford kan du genom vår verkstad köpa Ford originalreservdelar till din transportbil. På Partslink24 kan du hitta de reservdelar du behöver. Hör därefter av dig till oss, så hjälper vi dig beställa. Klicka här för att komma till Partslink24 portal.

Servicelöften för Ford Transportbilar

För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att få snabb hjälp vid behov. Vi på Råbergs Bil jobbar alltid hårt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad så snabbt som möjligt. På våra verkstäder i Karlskrona och Kalmar får våra transportbilskunder:

  • Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.**
  • Reparation inom 48 timmar.***
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**

För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. ****

Boka via telefon: 0455-33 66 09

Karlskrona

BOKA VIA TELEFON: 0480-42 51 06

Kalmar

Världens mest sålda pickup har kommit till Sverige!

Sveriges hantverkare har fått en ny partner på fyra hjul! Vill du uppleva dragningskraften av världens mest sålda pick-up?
Kontakta oss på Råbergs Bil för provkörning.