fbpx
Bilar i Lager

Ford Ranger

The Pickup

Med upp till 3,5 tons dragkapacitet och 237 mm markfrigång blir Ford Ranger din bästa arbetskamrat. Europas mest sålda pickup kompromissar inte när det kommer till komfort och säkerhet, samtidigt som den är byggd för de tuffaste av utmaningar. Ford Ranger är helt enkelt byggd för dig som bygger Sverige.
 
Ford Leasing från 2 940 kr/mån*
Pris från 319 624 kr exkl. moms

FORD RANGER

Bilen är bättre än någonsin! Den har en kombination av kraftfullhet, smart teknik och enastående komfort, – allt för att hjälpa dig att arbeta smartare. Dessutom går alla Fords nya transportbilar nu att köra på HVO100 biodiesel, vilket bidrar till ett mer hållbart bilägande för ditt företag.

SYSTEM SOM HJÄLPER DIG ATT LIGGA KVAR I DIN FIL

Filhållningssystemet använder en framåtriktad kamera för att läsa av om du råkar glida ur filen av misstag. Filhållningssystemet ger dig lätt styrhjälp för att leda tillbaka dig i rätt körfält. Om du kör upp på filmarkeringen eller vägrenen varnar systemet dig genom att ratten börjar vibrera och en varning visas på skärmen. Tekniken avaktiveras automatiskt vid hastigheter under 64 km/h och den kan även stängas av manuellt.

SER DE VÄGSKYLTAR DU KANSKE ANNARS MISSAR

Oavsett om skyltarna är placerade vid sidan av vägen eller ovanför den, om de är permanenta eller tillfälliga, så kan skyltigenkänningen identifiera dem. Symboler för hastighetsbegränsning och förbjuden omkörning visas på instrumentbrädan för att varna dig för ändrade trafikregler.

JOBBAR SMARTARE

Ford Ranger är konstruerad för att verkligen få jobbet gjort. Europas mest sålda pickup har nu också mer teknik än någonsin tidigare för att hjälpa dig att arbeta smartare. Avancerade system som vägmärkesigenkänning, filhållningshjälp och parkeringssensorer ökar din medvetenhet och ditt självförtroende på vägarna. Backstartshjälpen, kontroll i nedförsbacke och aktiv parkeringshjälp hjälper dig också att behålla kontrollen.

Se video

Transparent 30x
Spela videoklipp

Kom in till oss i Karlskrona eller Kalmar så berättar vi gärna mer om bilen

Disclaimer:

Bränsledeklaration bl. körning: WLTP 8.6 – 10.6 l/100 km, CO2 224 – 278 g/km. Miljöklass Euro 6D-Temp. Garanti 5 år / 15000 mil. *Företagsleasing via Ford Finans. Baserad på Ranger Super Cab XL 2.0L EcoBlue 170 hk man. (rek.pris 319 624 kr exkl. moms). Månadskostnad exkl. moms, 36 mån, rörlig ränta 4,95 %. Särskild leasingavgift 15 % samt restvärde 50 %. Adm. avgift 60 kr och uppläggningsavgift 695 kr (engångskostnad) tillkommer. **Erbjudandet är exkl. moms och gäller Wildtrak och Raptor.Ovan är rekommenderade kampanjer och gäller endast hos de återförsäljare som deltar i kampanjen. Gäller t.o.m. 31 mars 2022 och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Med reservation för felskrivningar och prisändringar. Bilen på bilden är extrautrustad.