fbpx
Bilar i Lager

Sverigepremiär för helt nya

Ford Explorer Plug-In Hybrid

Redo för utmaningar. Skapad för äventyr. Plats för 7 personer, upp till 42 km på ren el och 2500 kg dragvikt.
ST-Line Plug-In Hybrid
457 hk 3.0T AWD Automat.
Ord. pris fr. 845 900 kr
Förmånsvärde fr. 2 464 kr*

Nya Ford Explorer Plug In Hybrid

I EN KLASS FÖR SIG
Nya Ford Explorer har byggts för att ge kompetens, komfort och effektivitet. Varje detalj har noga övervägs för att ge en lyxig känsla, oavsett om du kör i staden eller ger dig ut i mer utmanande terräng.

Det finns plats för upp till sju personer att sitta bekvämt. Och med alla säten nere får du tillgång till 2 274 liter mångsidigt lastutrymme. Över 800 Nm vridmoment innebär att du också kan bogsera upp till 2 500 kg. Så oavsett om du planerar en golfhelg eller en lång resa med familjen, kommer du aldrig att sakna utrymme.

Avancerad hybridteknik hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin. Explorer har ett extremt bra förmånsvärde från 2 464 kr/mån netto (ST-Line, beroende på utrustning), och endast 360 kr i årsskatt!

Sofistikerad hybridteknik
Nya Ford Explorer är den största, mest förfinade och mest kapabla SUV som Ford någonsin har sålt i Europa. Det är också vår första SUV som finns som en plug-in-hybridfordon. En avancerad laddhybriddrivlina samverkar med en turboladdad V6 EcoBoost-motor på 3,0 liter för att ge 457 hk och enastående effektivitet. Motorn är sammankopplad med en intelligent 10-växlad automatlåda för att ge god kördynamik oavsett om du kör i bergen eller kör på motorvägen.

Ford Explorer är nu testad av EuroNcap men mycket bra resultat.

ST-Line Plug-In Hybrid
457 hk 3.0T AWD Automat.
Ord. pris fr. 845 900 kr
Förmånsvärde fr. 2 464 kr*